Videos de la preselección de Albania

Fuente: TVSH

La Final de Albania tuvo lugar el 25 de Diciembre en el Palacio de Congresos de Tirana y fue presentada por Jonida Maliqi, Mirela Naska y Josif Gjipali. Previamente tuvieron lugar dos semifinales en la misma sede y con los mismos presentadores los días 23 y 24 de Diciembre. Tanto en la Final como en las Semifinales, los resultados fueron otorgados por un jurado de expertos.

1ª Semifinal, 23 de Diciembre

1. Selami Kolonja – Ëndërr Kosovë (F) 2. Alban Skenderaj & Miriam Cani – Ende ka shpresë (F) 3. Orges Toçe – Mari (F)
{youtube}udi9EAHx18s|250|200|true{/youtube} {youtube}ZHBTjRRaSrg|250|200|true{/youtube} {youtube}-QoCkMtozkE|250|200|true{/youtube}
4. Kamela Islami – Jetova për të dy (F) 5. Blerina Shalari – Lutjes apo dashurisë 6. Ernis Cili & Onanta Spahiu – Fam
{youtube}-83sZDR2Hhc|250|200|true{/youtube} {youtube}DMW0axTaxUI|250|200|true{/youtube} {youtube}_YzNwrA8lYQ|250|200|true{/youtube}
7. Ilir Kazaferi – Nuk je këtu 8. Dorian Nini – Mirë se vini ne Shqipëri (F) 9. Edmond Mancaku – Dashuri pas emrit
{youtube}Juftli7VIHs|250|200|true{/youtube} {youtube}r5CtJrdCTlU|250|200|true{/youtube} {youtube}E46CEqxl2Vg|250|200|true{/youtube}
10. Ardita Tusha – Dikur besoja 11. Klajdi Musabelli – Vetëm ti 12. Evans Rama – Sonte
{youtube}kgWElkVgDYI|250|200|true{/youtube} {youtube}AHiCKKfUXcU|250|200|true{/youtube} {youtube}hZ_Zrlglv7Q|250|200|true{/youtube}
13. Maria Prifti – Pasuri e pasurive (F) 14. Dorina Garuci – Mirëmbrëma ëngjëlli im (F) 15. Hersiana Matmuja – Me cilin rri ti dashuri (F)
{youtube}KcaW-21joGI|250|200|true{/youtube} {youtube}XIhDJ-luPiU|250|200|true{/youtube} {youtube}NzYfv70n-ow|250|200|true{/youtube}
16. Agim Poshka – Bota com.vetmi 17. Marsida Saraçi – Vetëm s’jemi në botë (F) 18. Megi Laska – Ëndrrat ekzistojnë
{youtube}eeRdxKFP_Fc|250|200|true{/youtube} {youtube}A2JWf8EVW0I|250|200|true{/youtube} {youtube}eTLHPHAj3rg|250|200|true{/youtube}
19. Entela Zhula – Stuhi dhe diell    
{youtube}kvs5Fy89Y0A|250|200|true{/youtube}

2ª Semifinal, 24 de Diciembre

1. Adhurim Demiri – 24 orët 2. Besa Kokedhima – E bukura dhe bisha (F) 3. Emi Bogdo – Letër për ty
{youtube}inNZncOUpeA|250|200|true{/youtube} {youtube}W4DOgf0J_n0|250|200|true{/youtube} {youtube}JKgbiIuXkqo|250|200|true{/youtube}
4. Denis Hasa – Mbi xhaketen time (F) 5. Albi Xhepa & Sam Jaupaj – Dritë (F) 6. Kujtim Prodani – Ti ishe kryëveper
{youtube}nq83yEI4s7o|250|200|true{/youtube} {youtube}LIlK9XP76t4|250|200|true{/youtube} {youtube}yhewwSS0r0w|250|200|true{/youtube}
7. Goldi Halili – Në krahët e tua (F) 8. Marjeta Billo – Përjetësi 9. Françesk Radi – Kemi dasëm’o (F)
{youtube}7Jl3dwIJ5_w|250|200|true{/youtube} {youtube}Zg-XKYzUEhs|250|200|true{/youtube} {youtube}MNvtI358zgg|250|200|true{/youtube}
10. Bledi Polena – Të jemi të dy 11. Aurela Gaçe – Kënga ime (F) 12. Heldi Kraja – E diela pa ty
{youtube}rC2EZNXCSv8|250|200|true{/youtube} {youtube}BVd0rMyUTU8|250|200|true{/youtube} {youtube}CX-AA8gPatk|250|200|true{/youtube}
13. Sonila Mara – Egoist 14. Mateus Frroku – Dimër në shpirt 15. Xhejsi Jorgaqi – Rastësi (F)
{youtube}pBNxqxJljv4|250|200|true{/youtube} {youtube}xHFkac8HCEo|250|200|true{/youtube} {youtube}6HD-EN11_K8|250|200|true{/youtube}
16. Enkeleda Arifi – Një dashuri (F) 17. Rudina Delia – Tek ti gjeta dashurinë 18. Kejsi Tola – Pranë
{youtube}fDilQpYLyLI|250|200|true{/youtube} {youtube}7EIXTQ0Dzbs|250|200|true{/youtube} {youtube}2297lRieBfQ|250|200|true{/youtube}
19. Saimir Braho – Shtegëtar i jetës time (F)    
{youtube}cUUDPNTjYD0|250|200|true{/youtube}

FINAL, 25 de Diciembre

1. Françesk Radi – Kemi dasëm’o 2. Hersiana Matmuja – Me cilin rri ti dashuri 3. Goldi Halili – Në krahët e tua
{youtube}S75u0HS31BA|250|200|true{/youtube} {youtube}ZPdFEYFMMzA|250|200|true{/youtube} {youtube}M1fnJ2HDTmM|250|200|true{/youtube}
4. Marsida Saraçi – Vetëm s’jemi në botë 5. Besa Kokedhima – E bukura dhe bisha 6. Alban Skenderaj & Miriam Cani – Ende ka shpresë
{youtube}A2JWf8EVW0I|250|200|true{/youtube} {youtube}kGMU36Y28kw|250|200|true{/youtube} {youtube}ZHBTjRRaSrg|250|200|true{/youtube}
7. Enkeleda Arifi – Një dashuri 8. Aurela Gaçe – Kënga ime (G) 9. Maria Prifti – Pasuri e pasurive
{youtube}b074Qd2IBYQ|250|200|true{/youtube} {youtube}3r5cWoZFIw0|250|200|true{/youtube} {youtube}nms0mQopNuE|250|200|true{/youtube}
10. Saimir Braho – Shtegëtar i jetës time 11. Dorian Nini – Mirë se vini ne Shqipëri 12. Selami Kolonja – Ëndërr Kosovë
{youtube}XebXZuUql4c|250|200|true{/youtube} {youtube}3L5RGkTsaew|250|200|true{/youtube} {youtube}8fUZKierKkg|250|200|true{/youtube}
13. Xhejsi Jorgaqi – Rastësi 14. Albi Xhepa & Sam Jaupaj – Dritë 15. Dorina Garuci – Mirëmbrëma ëngjëlli im
{youtube}Ok7TutGqaiQ|250|200|true{/youtube} {youtube}6gdt95-s43k|250|200|true{/youtube} {youtube}XIhDJ-luPiU|250|200|true{/youtube}
16. Kamela Islami – Jetova për të dy 17. Orges Toçe – Mari 18. Denis Hasa – Mbi xhaketen time
{youtube}-83sZDR2Hhc|250|200|true{/youtube} {youtube}g0d6jgI-TLI|250|200|true{/youtube} {youtube}DGGqxLM8Xs4|250|200|true{/youtube}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *